RING OSS - 021-372 46 39

Bilskrot Västerås

RING OSS - 021-372 46 39

Om oss

Skrota bilen hos oss, en bilskrot i Västerås. Kontakta vår bilskrot så hjälper vi er.

Erbjuder ert företag tjänster inom bilskrot i Västerås? Vi på Addictive Group Media AB hyr ut landningssidor till kunder som vill få nya kundkontakter och bra ranking på Google.

Vi hjälper er skapa er nästa stora affär – Kontakta oss för att hyra den här sidan om bilskrot i Västerås och forma den efter ert företag!

 

Vi är er bilskrot i Västerås. Vår bildemontering tar emot ungefär 600 bilar per år. 200 av dom är bilar av märket Mercedes, därav vårt företagsnamn. På vår bilskrot i Västerås skrotar vi dock alla slags bilar, oavsett bilmärke. 

Bilskrot i Västerås

Vi anser nämligen att de som tagit steget att återvinna och skrota sin bil är de som ska prisas. Därför har vi tagit fram en rad erbjudanden till er som väljer vår bilskrot i Västerås. 

  • Betalt för fordonet om bilen är av årsmodell 2003 eller yngre.
  • Kostnadsfri upphämtning av ert fordon till vår bilskrot i Västerås.
  • Upphämtning redan samma dag.
  • 500 kronor i betalt om ni levererar er bil på egen hand till vår bildemontering.
  • Begagnade bildelar samt nya reservdelar till riktigt bra pris.

Hos oss ska ni vara trygga med att demonteringen av er bil sker på rätt sätt. Vår bilskrot i Västerås är med i Bilretur, ett nationellt nätverk över Länsstyrelsens auktoriserade bildemonterare. Det innebär att vi är är miljö- och kvalitetscertifierade och årligen genomgår kontroller för att säkerställa att vi följer de lagar och förordningar som gäller för vår verksamhet. 

Vi är även medlemmar i SBR, Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund, samt samarbetspartner med Stena Innovative recycling.

           Vi är er bilskrot i Västerås. Behöver ni skrota bilen så kan ni kontakta vår bilskrot i Västerås.                                  Hör av er för en bilskrot i Västerås. Vi är er bilskrot i Västerås.

 

Behöver ni en bilskrot i Västerås? Kontakta oss, vi är er bilskrot i Västerås.

Säljer begagnade bildelar

Vår bilskrot i Västerås är väldigt stor och har utrymme för många bilar. Vi har ungefär 7200 kvadratmeter utomhus och 550 kvadratmeter inomhus. Vi både demonterar bilar och återvinner så mycket som möjligt av skrotbilarna. Hos oss hittar ni även begagnade bildelar men också en del nya bildelar.

Kontakta oss - vi hämtar upp er bil till vår bilskrot i Västerås redan i dag.