RING OSS - 021-372 46 39

Bilskrot Västerås

RING OSS - 021-372 46 39

Bilskrot

Behöver ni skrota bilen? Kontakta vår bilskrot i Västerås. Vi är en bilskrot i Västerås som tar ansvar.

Den här sidan om bilskrot i Västerås är ledig och kan bli er – Kontakta oss så berättar vi mer!

Nedan är exempel på text som kan stå kvar eller skrivas om för att anpassa just efter ert företag.

Vi är er bilskrot i Västerås. Vår bilskrot i Västerås tar emot alla slags bilar, oavsett bilmärke – även om Mercedes är särskilt intressant. Vi erbjuder kostnadsfri upphämtning för att skrota bilen hos oss. 

Bilskrot i Västerås

Det är lätt hänt att andrabilen i hushållet blir stående på tomten, oavsett om den är körbar eller inte. Ibland kan problemet vara lätt fixat men faktiskt kosta mer än vad fordonet är värt. Låt oss bli er bilskrot i Västerås och hjälpa er. Hos oss är det viktigt att underlätta för våra kunder, både rent praktiskt men också ekonomiskt. Det ska inte kosta att skrota bilen på vår bilskrot i Västerås – tvärtom. När ni väljer vår bilskrot i Västerås ska ni snarare ha möjlighet att tjäna pengar på att skrota bilen hos oss.

Kontakta oss – vi hämtar upp er bil för skrotning redan i dag.

5 erbjudanden till dig

Vår bilskrot i Västerås har tagit fram konkurrenskraftiga erbjudanden – allt för att underlätta för dig.

Vi erbjuder dig:

1. Betalt för fordonet om bilen är av årsmodell 2003 eller yngre. Priset varierar beroende på årsmodell, bilmodell samt bilens skick. 

2. Kostnadsfri upphämtning av ert fordon till vår bilskrot i Västerås.

3. Upphämtning redan samma dag.

4. 500 kronor i betalt om ni levererar er bil på egen hand till vår bildemontering.

5. Begagnade bildelar samt nya reservdelar till riktigt bra pris.

Avgregistrerar fordonet

Ni får dessutom alltid hjälp av vår bilskrot i Västerås med det administrativa arbetet. Det enda vi behöver av dig, förutom bilen, är en giltig legitimation samt det senast utfärdade registreringsbevisets andra del, den gula delen. Om bilen överlämnas av någon annan än fordonets ägare behövs en fullmakt. Skulle ni av någon anledning inte hitta registreringsbeviset kan ni lätt beställa ett nytt via Transportstyrelsens hemsida och få hem det på posten inom ett par dagar. 

Innan bilen skrotas avregisterar vi bilen hos Transportstyrelsen. Vi är en bildemontering som sedan försöker återanvända så många bildelar som möjligt av ert fordon. Resten antingen deponeras eller återvinns.