RING OSS - 021-372 46 39

Bilskrot Västerås

RING OSS - 021-372 46 39

Bildelar

Kontakta oss, en bilskrot i Västerås som även säljer bildelar. Kontakta vår bilskrot i Västerås.

Erbjuder även ert företag bildelar? Då kan ert företag även använda er av informationen nedan anpassat efter ert företag. Vi profilerar gärna ert företag mot ett annat verksamhetsområdet också. 

Erbjuder ni tjänster inom bildelar? Kontakta oss, vi hyr ut den här sidan åt er med redan bra ranking och skapar nya kundkontakter!

Vår bilskrot i Västerås är mer än en bilskrot. Hos oss hittar ni även begagnade bildelar samt nyproducerade bildelar.

Kontakta oss – vi säljer bildelar till lågt pris!

Bildelar i Västerås

När vi skrotar bilar på vår bilskrot i Västerås återanvänder vi så många bildelar som möjligt men endast de som är i riktigt gott skick. Sedan säljer vi de begagnade bildelarna vidare till nya kunder. Vi hjälper dessutom våra kunder att söka upp bildelar både i Sverige och ute i Europa. Med vårt stora kontaktnät bland bilskrotar i Europa hjälper vi er att hitta just de reservdelar som ni söker. 

Reserverar bildelar åt er

Är det någon speciell bildel som ni söker? Meddela oss så reserverar vi den åt er direkt när vi får in den till vår bilskrot i Västerås. Vi skrotar ungefär 600 bilar per år varav 200 av dem är av märket Mercedes. Vi har därmed alltid ett lager av reservdelar tillgängliga för kund och redo att monteras in i er bil. Även om vi riktar oss mot alla bilmodeller har vi ett särskilt stort utbud av reservdelar till Mercedes.

Vi har även ett varierat utbud av nya bildelar. På vår bilskrot i Västerås finns det alltid nya vindrutor till alla bilmodeller på marknaden. Vi har oslagbara priser på reservdelar. 

Har du problem med din styrbox? Vår bilskrot i Västerås har reservdelar till samtliga bilar på marknaden.